31. 10. 2020

Podzimní výprava

 Milé holky,
o víkendu jsme měly jet na podzimní výpravu, a i když to momentálně nejde tak, jak jsme zvyklé, rozhodly jsme se výpravu uspořádat speciálně online. 

V pátek 6. 11. zveřejníme TO-DO LIST. Najdete na něm spoustu aktivit, které bychom třeba společně mohly podniknout na podzimní výpravě v přírodě. Vaším úkolem bude jednu, či více aktivit si vybrat, a vyfotit se při jejím  plnění. Fotku nám pak pošlete do WhatsApp skupiny (pokud WhatsApp nemáte, fotku pošlete třeba e-mailem), vytvoříme z nich album z výpravy. Na plnění budete mít celou sobotu a neděli. Nebojte se, nejde o žádné náročné úkoly. 

Další, tentokrát už společná aktivita, bude probíhat na Google Meet v sobotu 
7. 11. od 17.00 do 20.00. 
A aby to nebyla jen tak ledajaká schůzka, budeme na ní v kostýmech. A za co se převlečeme? Za zvířata, vyberte si jakékoliv zvíře, které vás jen napadne, připravte si kostým a v sobotu jej mějte na sobě. Nemusíte nic složitě shánět, stačí vymyslet jednoduchý převlek z věcí, které najdete doma, improvizujte. 
Také si něco vyrobíme, na to budete potřebovat: pečící papír, vylisované podzimní listí nebo barevné papíry (případně obyčejné a nějaké fixy/pastelky), lepidlo, nůžky, pravítko nebo metr, papírovou krabičku (např. od taveného sýru, je potřeba aby se dala rozdělit na dvě stejné části), alobal, čajovou svíčku a drátek (ten ale není nutný, pokud ho doma nemáte, nevadí)
Ideálně mějte zařízení s kamerou, pokud ho nemáte (potřebují ho rodiče, kamera je rozbitá...), nic se neděje, jen nám, prosím, pošlete fotku vašeho kostýmu předem. Dále si připravte dortovou (možné i čajovou) svíčku, budeme také moc rády, když si upečete nebo koupíte nějaký zákusek (muffin, buchtu, cokoliv, co vám chutná). 
A abychom si vytvořily kousek té pravé výpravové atmosféry, zkuste ze soboty na neděli přespat ve spacáku a alespoň jedno jídlo za víkend sníst z ešusu
A nezapomeňte se u toho vyfotit! :))

Přihlašujte se na tomto odkazu. Těšíme se na Vás!