14. 10. 2020

Miriklo za časů korony

Milé holky, 
nebojte, nezapomněly jsme, že je dnes středa a za normálních okolností bychom se sešly v klubovně. Teď takovou možnost bohužel nemáme, ale pro zpříjemnění této situace jsme obnovily některé aktivity z minulého školního roku. Budeme moc rády, když se do nich zapojíte! 😊
Některé úkoly ze stezek se dají připravit, nebo i plnit doma, vybraly jsme je pro vás - zde najdete stezku 1, tady stezku 2Pokud byste si chtěly něco splnit online, napište kterékoliv vedoucí a společně se domluvíme, jak to provedeme.
Kdybyste se doma snad nudily, můžete využít Miriklo nápadník. Připište do něj i vlastní nápady a tipy (např. na seriály, knížky, filmy, recepty na dobrá jídla...). 
Společně se také můžeme podpořit v činnostech, které dlouhodobě odkládáme, nebo na ně jindy nemáme čas (např. cvičení jógy, psaní všema deseti, šití - záleží jen na vás). Vytvořily jsme proto tabulku, ve které jsou kolonky pro zaškrtávání, jestli jste daný den aktivitu dělaly nebo ne. 

Doufáme, že se již brzy uslyšíme, anebo i uvidíme na nějaké online schůzce. Než ale nastane tento čas, chtěly bychom vás o něco poprosit. Napište nám, co se vám v minulém roce na online schůzkách líbilo, jakou aktivitu nebo hru byste si chtěly zahrát. Uvítáme i úplně nové nápady! Využijte tento dokument

Mějte se moc hezky, vaše Mi-vedoucí 💗