7. 5. 2020

Bodování a akce Voláme si!

Milé miriklačky,
rády bychom vás seznámily s novým systémem bodování. Až do tábora budete za splnění různých úkolů nebo za absolvování nějakých her dostávat korálky. Za 5 korálků si pak budete moci vybrat odměnu, kterou pak využijete na táboře (nebo další rok na schůzce nebo výpravě - pokud to půjde). Nebojte, brzy se dozvíte podrobnosti.


Za co můžete (zatím) získat korálky (k)?
  • za splnění výzvy “pečení” (1 korálek, počítá se to jen jednou)
  • za splnění výzvy “Voláme si!” (1k za úspěšné popsání, 2k za úspěšné uhodnutí)
  • další výzvy a programy


Co mám dělat, když nějakou výzvu nebo hru (ze seznamu výše) splním?

  1. Zdokumentovat to. Pokaždé to bude nějak jinak - vždy to bude jasné ze zadání té konkrétní aktivity (např. u pečení dám fotku do alba na webu).
  2. Poslat dokumentaci nebo upozornit na přidání fotky do alba vedoucí, která je napsaná u příslušné výzvy v tabulce.
  3. Sledovat, jestli mi v tabulce byl připsán korálek. Pokud se tak ani do několika dní nestalo - upozorním vedoucí znovu. 


A nyní k akci Voláme si! Zde najdete vysvětlení celého programu. Jde o to zavolat té, kterou vám vedoucí určí a zjistit pár informací o ní. Poté až to odstartujeme začne druhé kolo, ve kterém naopak budete popisovat přidělenou miriklačku, té která zjišťovala informace o vás. V dokumentu najdete i příklad, tak snad to bude pochopitelné. Zde je tabulka, do které prosím zaškrtněte, že jste již telefonát vyřídily. Budeme rády, když v sobotu večer budete mít všechny první telefonát splněný.

Přejeme pěkný týden
Mi-vedoucí :)