2. 4. 2020

Miriklo a koronaprázdniny 2

Milé holky,
připravily jsme pro vás další aktivity, kterými můžete zahnat nudu.
Zde jsou dokumenty, do kterých jsme pro vás přehledně přepsaly úkoly ze stezky, které se dají dělat i teď. Tady najdete 1. stezku  a zde 2. stezku. Pokud byste si chtěly něco splnit online napište kterékoliv vedoucí a společně se domluvíme, jak to provedeme.

O tomto víkendu (3. - 5. 4.) bude probíhat Joti - Jamboree on the Internet. Byly bychom rády, kdyby se tohoto Jamboree zúčastnilo co nejvíce lidí. Opět budeme všichni i společně s Broncem ve spojení přes Discord, kde budete moct sdílet svoje zážitky, psát, co jste zajímavého viděli nebo doporučit kam se mají ostatní vydat. Více o akci se dozvíte na tomto odkazu. 

Taky vyhlašujeme fotosoutěž!! Zapojte se všechny, bude zajímavé vidět výtvory nás všech. Téma je Zapomenutá(é) maličkost(i). Tak se vydejte někam do liduprázdné přírody, nebo najděte něco zajímavého doma. Vybírat svého favorita potom bude každá z nás. Informace, jak to bude probíhat se dozvíte včas. Svoje fotky můžete ukládat do pondělního večer sem

Dále zde máte odkazy na všechny aktivity, kterých se můžete zúčastnit:
Pokud byste hledaly něco, čím zahnat nudu a nechce se vám zrovna do stezek, tady najde Mi-nápadník, do kterého také můžete připisovat svoje nápady. Taky si můžete přečíst příběh, co píší vedoucí na pokračování. Tady najdete tabulku s aktivitami, ve kterých se můžete zlepšovat. A abychom na tuhle výjimečnou situaci měly nějaké vzpomínky pro budoucí generace, ale také abyste si mohly třeba utřídit myšlenky, můžete napsat nějaký zápis do online kroniky.

Jedna drobná zapomenutá maličkost, zdravíme Kakta! :)

Těšíme se na slyšenou na středeční schůzce zase v 17.15 na Discordu
Mi-vedoucí